Varmat ja luotettavat toimitukset

Poikkeuksellisissa tilanteissa, kuten nyt Covid-19-viruksen leviämisen aikaan, on ihmisten terveydestä huolehtiminen meille kaikkein tärkeintä. Meidän kaikkien tulee huomioida toisemme ja olla tarvittaessa tukena sitä tarvitseville. Lupaamme myös tehdä kaikkemme, jotta sinä asiakkaanamme saat tilauksesi niin pian - ja turvallisesti - kuin mahdollista.

Tätä kaikkea teemme pitääksemme huolta asiakkaidemme ja työntekijöidemme turvallisuudesta

Tuotteiden turvallisuus

Voit asiakkaanamme rauhallisin mielin jatkaa ruoan tilaamista meiltä. Noudatamme tarkkoja turvallisuuskäytäntöjä ja viranomaisohjeistuksia tuotteidemme käsittelyssä (lisätietoa).

Ajankohtainen tilanne toimituksissa

Matsmart käyttää useita kuljetusyrityksiä ja sen johdosta kaikkia toimituksia ei toimiteta samalla tavalla. Toivomme, että tilaajamme seuraavat aktiivisesti meiltä tulleita viestejä liittyen mahdollisiin muutoksiin toimituksessa. Muutoksia voi tapahtua myös tilauksen jälkeen johtuen viranomaisilta mahdollisesti tulleista ohjeistuksista.

Useat maat ovat sulkeneet rajansa tällä hetkellä. Tämä ei kuitenkaan koske ruoan toimituksia, eikä sinun asiakkaana tarvitse huolehtia siitä, että ruoka loppuisi meidän tai muiden kauppojen valikoimasta.

Lue lisää toimitustavoistamme.

Ohjeistus henkilökunnallemme

Olemme ottaneet käyttöön henkilökuntaamme koskevat turvallisuusohjeistukset, joita myös päivitetään jatkuvasti. Noudatamme terveysviranomaisten suosituksia ja meillä on käytössämme perusteelliset hygienia- ja puhdistuskäytännöt.

Mikäli jokin jäi vielä askarruttamaan mieltäsi, ole rohkeasti yhteydessä asiakaspalveluumme tästä.