Sopimusehdot:

#yesmatsmart Meistä on mukavaa nähdä, kun asiakkaana näytät tuotteitamme sosiaalisessa mediassa ja taggaat meidät. Olisi hienoa, jos saisimme käyttää upeaa kuvaasi kotisivullamme! Julkaisemme kuvia lähinnä sivustollamme, sekä niitä voidaan julkaista myös muissa kanavissa, kuten Instagramissa ja Facebookissa. Matsmart voi julkaista kuvaan kuuluvan tekstin, tunnisteet ja kommentit alkuperäisessä tai muokatussa muodossa. Voimme myös jättää tekstin/tunnisteet julkaisematta.

Vastaamalla kommenttikenttään pyyntöömme tunnisteella #yesmatsmart hyväksyt seuraavan:

Annat Matsmart in Scandinavia Oy:lle (y-tunnus: 2831923-2) inklusiivisen ja maailmanlaajuisen luvan käyttää kaikkia kuvia, jotka olet merkinnyt tunnisteella #yesmatsmart, markkinointitarkoituksiin, verkkosivuston galleriassa sekä tuotesivuillamme. Markkinoimme lähinnä sosiaalisessa mediassa, kuten Facebookissa ja Instagramissa, sekä uutiskirjeissä.

Täten vakuutat, että:

  • Sinä omistat kaikki oikeudet kuviisi.

  • Sinulla on lupa kaikilta kuvissasi mahdollisesti esiintyviltä henkilöiltä tässä esitettyjen oikeuksien antamiseen.

  • Matsmart ei tule loukkaamaan kolmannen osapuolen oikeuksia eikä rikkomaan lakeja.

  • Vapautat Matsmartin kaikista velvollisuuksista maksaa sinulle kuviesi käytöstä sekä niiden sisältämistä immateriaalioikeuksista edellä kuvattujen käyttötarkoitusten yhteydessä.

  • Vapautat ja suostut pitämään Matsmartin ja Matsmartin puolesta toimivat henkilöt vapaina kaikista vaatimuksista ja vastuista lajista riippumatta liittyen edellä kuvattuun kuvien sisällön käyttöön.

  • Käyttämällä tunnistetta #yesmatsmart hyväksyt, että olet lukenut ja ymmärtänyt yllä olevat ehdot.

Mitä tämä tarkoittaa sinulle?

Kuvasi näkyvät omien seuraajiesi lisäksi myös kaikille, jotka tykkäävät Matsmartista. Sinulla on siis mahdollisuus inspiroida muita näyttämällä miten käytät Matsmartin tuotteita, ja saada ehkä samalla yksi tai jopa useampi uusi seuraaja!